Her ne kadar bu konuda en ufak bir yeteneğim bulunmasa da fotoğraf çekmeye, daha doğrusu doğa fotoğrafları çekmeye özel bir ilgi duyuyorum. Hani tutup elime milyarlık bir fotoğraf makinası verseniz muhtemelen onunla ne yapacağımı bilemem, ISO hızlarıymış, efendime söyleyeyim odak ayarlarıymış falan zerre anladığım şeyler değil. Hatta cep telefonunun zıptırik kamerasındaki ayarları bile son derece karışık buluyorum ama “Ah ulan tam şu anda elimde profesyonel bir makina olsaydı keşke” dediğim anların sayısı oldukça fazladır.
Karadeniz Yaylalarında veya tropik ormanlarda gezip dolaşan biri değilim, baya böyle kirli havalı, sanayili şehir insanıyım fakat eldeki imkanlar çerçevesinde doğal güzellikleri fark etme konusunda bazılarından daha şanslı olduğumu düşünüyorum. Aşağıdaki fotoğraflardan da anlayabileceğiniz üzere günün farklı saatlerinde gökyüzüne bakmayı seviyorum. Onu, görüş alanım yüksek binalarla kesilmeden, 360 derece görebildiğim yerlerde içimi tarifi mümkün olmayan bir huzur kaplıyor. O an yaşadığım duyguları daha sonra hatırlayabilmek için cep telefonu ile fotoğraf çekme olayına girişiyorum ve fakat sizin de tahmin edebileceğiniz üzere gözün gördükleri ile telefonun ekranına yansıyan donuk görüntüler arasında uçurumlar oluyor.
Buyrunuz efenim, gününüze renk katmaları dileğiyle bir Caner’in objektifinden fotoğraflar.
12 yorum
iyi insan lan bu adam.
Bi ara kardeşimin çektiği fotoğraflar diye bir bölüm ayıralım abi :D
bir Ara Güler değil
Hacım resimler arası klavyeden sağ sol tuşları ile geçme olayını halletmişsin.
Evet hallettim, böylesi daha iyi oldu sanırım.
Hangi oyun ?
İzmit’te ömür tüketmece 5
Cep telefonuyla çekildiğine bin şahit gereken çok güzel kareler var. Eline sağlık.
Caner o yolun hali ne ya bir de bu Yön Avm bizim rakip burda biliyormusun orda da mı varmış.. Caner az daha durursan oralarda belki bizde bir mağaza açarız ya oraya..
Yalnız ışıklandırmalar falan üst geçit cidden hoşuma gitti belediye çalışıyor demek ki.. Bu kar yağmış fotoğraflar yeni mi geçen seneden mi Caner..?
Abi pro. makine abi, daha güzellerini çekeceğine inanıyorum.
telefonun kamerası da iyiymiş :)